LUCIE’s 12 Boxing register

boxing classes

  Na verwerking van jouw gegevens wordt er een mail verstuurd vanuit Virtuagym (check ook spam). Via deze app kunnen er (na activatie) lessen ingeboekt worden vanaf het startmoment.

   

  Afschrijving

  Door dit formulier in te vullen geeft je uitsluitend en enkel toestemming voor het afschrijven van driemaal het deelname bedrag.

  Voorbeeld: is je deelnamebedrag €65 dan zal er elke 4-weken €65 worden afgeschreven. Drie afschrijvingen in totaal, er zijn hierna geen verdere betaalverplichtingen.

   

  Deelnemen met vriend/ vriendin

  Indien je met een vriend/ vriendin wilt deelnemen dienen jullie beide dit formulier in te vullen en in het keuzemenu ja ik neem deel met: te kiezen voor 2 personen.

   

  Privacy

  Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens, meer informatie omtrent uw privacy vindt u in onze privacy-statement.

   

  Algemene voorwaarden

  Wil je onze algemene voorwaarden bekijken klik dan hier op de link algemene voorwaarden.

   

  Vragen

  Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Geen probleem, je kunt ons contacten via het WhatsApp icon links in je scherm, het contact formulier invullen of bellen op 010 341 0163. We helpen je graag!

  Lucie Logo

  High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

  × WhatsApp