Afvallen met boksen in Rotterdam

Afvallen met boksen doe je bij LUCIE in Rotterdam

Boksen is erg intensief, je beweegt in periodes zwaar intensief met korte pauzes. Dit wordt ook wel HIIT genoemd, wat staat voor High Intensity Interval Training. Dit betekent dat je periodes zwaar intensief bewegen afwisselt met korte pauzes. Daardoor verbrand je in een relatief korte tijd veel calorieën en zul je afvallen.  

HIIT bij LUCIE is meer dan alleen boksen: je doet tussendoor ook push ups, burpees, squats en planken. Je hebt zo een ideale afval-mix te pakken.  

Bovendien ervaar je bij LUCIE een uniek concept: de six punches formule. Je traint op een lekkere beat en boekt supersnel resultaat. Lees hier wat de voordelen zijn en wat de training bij LUCIE inhoudt. 

Wil jij ook afvallen met boksen in Rotterdam? 

Schrijf je hier in voor een proefles. 

Join Lucie

Wat houdt High Intensity Interval Training in bij LUCIE?
Boksen is een vorm van High Intensity Interval Training. Je wisselt periodes van zeer intensief bewegen af met pauzes. Lucie biedt deze training en maakt gebruik van een uit New York overgewaaide trend: boksen in groepsvorm met desix punches formule. Hierbij doe je 45 minuten aan de High Intensity Interval Training op een lekkere beat. Bovendien heb je geen fysiek contact, dus blauwe ogen zal je niet snel krijgen! Aan het einde kom je bij met een lekkere proteïne shake. De HIIT bij LUCIE is voor zowel mannen als vrouwen en zowel voor beginners als gevorderden. Je kan op elk gewenst moment instappen. Bekijk ook hetlesrooster. 

Speciaal afvalprogramma ontwikkelt 

Wil je afvallen met boksen in Rotterdam? 

LUCIE is de club als het gaat om motiveren. Wij hebben een 12 weken programma voor afvallen met boksen in Rotterdam ontwikkelt: de LUCIE 12. Deze is opgesteld door bokspro’s & geharde Mariniers. In deze 12 weken wordt razendsnel resultaat geboekt met afvallen.  

Motivatiecadeaus
Om jou te blijven motiveren met afvallen hebben we een knipkaart in het leven geroepen. Deze knipkaart heeft 40 check-inns, bij elke workout verdien je een knipje in de kaart. Heb je 10 check-inns gehaald? Dan krijg je een beloning! En is de knipkaart vol? Het echte LUCIE 12 t-shirt is dan dik verdient!  

Weegmomenten
Bij de start en het einde van de LUCIE 12 kun je je laten wegen. Zo zie je precies of je bent afgevallen en resultaat hebt geboekt. 12 weken lang let jij op jouw voeding met de voedingsspelregels en ben jij uiterst gemotiveerd om jouw doel te behalen.  

Afvalprogramma een succes
Onze deelnemers zijn razend enthousiast over dit programma en geven aan enorm gemotiveerd te zijn. De ene heeft als doel afvallen, de ander wil conditie verbeteren. Wegens succes bieden we dit 12 weken programma herhaaldelijk aan.  

Ook meedoen aan het 12 weken programma?  

Klik hier 

Waarom wordt er zo snel resultaat geboekt met het 12 weken programma?
Met de High Intensity Interval training tijdens het boksen heb je de ideale workout voor je hele lichaam. Zowel je bovenlijf is actief door het stoten en ook je onderlijf train je volop. Tijdens de HIIT lessen bij LUCIE train je de volgende spieren: 

Armen
Met het stoten tijdens het boksen geef je de kracht en energie uit je lichaam door via je je armen. Je hoeft dus niet speciaal sterk gespierde armen te hebben, slanke armen zijn ook prima. De impact van de stoot wordt namelijk bepaald door je massa keer de snelheid. 

Benen en kuiten
Omdat je benen tijdens het boksen licht gebogen zijn en je over het algemeen op de voorkant van je voet beweegt, komen je beenspieren onder spanning te staan. Zo train je dus zowel je benen als kuiten! 

Buikje of six-pack?
Hét verbindingspunt van je lichaam is je buik. Je buikspieren zijn essentieel om krachtig te kunnen stoten tijdens de High Intensity Interval Training. Tijdens de training doe je dus ook buikspieroefeningen, die ook meehelpen aan het creëren van je six-pack.  

Met slechts één bokstraining train je jouw buikspieren twee keer zo hard dan wanneer je sit-ups doet. Dit komt omdat je bij boksen je lichaam op verschillende manieren indraait en je direct je schuine buikspieren traint. 

Flexibel in de heupen
Je heupen zijn van groot belang om bepaalde (schijn)bewegingen te maken. Tijdens het boksen zal je dus steeds flexibeler worden in je heupen!

Schouders
Als je de High Intensity Interval Training doet, dan dragen de relatief kleine spieren van je schouders steeds het gewicht van je armen. Bij je schouders gaat het dus eigenlijk niet om kracht, maar om uithoudingsvermogen. 

Borstspieren
Je borstspieren zorgen ervoor dat je je armen goed kunt bewegen, doordat zij hier een ondersteunende functie hebben. Tijdens de High Intensity Interval Training doe je onder andere push-ups, zodat je ook je borstspieren traint. 

Rugspieren
Say what? Yes, ook je rugspieren train je optimaal tijdens het boksen. Je grote rugspieren worden continue belast en ook je onderrug wordt sterk van het boksen. 

High Intensity Interval Training – De voordelen
Boksen is dus een vorm van High Intensity Interval Training. Boek een training bij LUCIE en je profiteert van de volgende voordelen:
● Je traint je hele lichaam, zowel je onder- als bovenlichaam
● Je krijgt er een ijzersterke conditie van
● Je verbrandt tot 830 calorieën per uur door de hoge intensiteit en zult hierdoor afvallen
● Doordat je helemaal – wel gecontroleerd natuurlijk – losgaat, werkt het stressverlagend
● Je krijgt er een strakker figuur van (door afvallen)
● Door de kicks verbeter je je behendigheid en krijg je een goede balans 

Contact opnemen met LUCIE
Met de High Intensity Interval Training bij LUCIE ervaar je een “club” atmosfeer en
werk je ook nog eens optimaal aan je conditie.Proefles doen? Neem dan contact op
via het contactformulier of bel naar 010 – 341 0163. 

Join Lucie

Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen (FAQ) over afvallen door boksen in Rotterdam:

Hoe vaak moet ik sporten om resultaat te zien?

Wij adviseren minimaal 3 keer per week te sporten om verbetering te zien in het resultaat. Dan ga je snel verbetering van techniek zien en je gaat ook sneller afvallen.

Uiteraard ook die wijntjes en de MAC even links laten liggen.

Is boksen goed om af te vallen?

Boksen is een erg intensieve sport, je beweegt in periodes zwaar intensief met korte pauzes. Dit wordt ook wel HIIT genoemd, wat staat voor High Intensity Interval Training. Hierdoor verbrand je in een relatief korte tijd veel calorieën en zul je afvallen.  

Hoeveel calorieën verbrand je per les?

Gemiddeld verbrand je 830 calorieën per workout. De workouts duren 45 minuten. Afhankelijk van jouw eigen inzet tijdens de lessen, de sportfrequentie en jouw voedingspatroon zul je afvallen.

Waar kan ik mij aanmelden voor het 12 weken traject?

Via deze link https://joinlucie.com/lucies-12-boxing-3/ meld je je aan voor het 12 weken programma dat jou helpt om af te vallen met sporten Rotterdam

Waar bestaat het weegmoment uit bij het 12 weken traject?

Bij de start van het 12 weken traject heb je de optie om jezelf te laten wegen met professioneel apparatuur. Hier wordt dan onder andere jouw BMI berekent.
Spreek ons aan als je tussentijds nog eens wilt wegen om nog gemotiveerder aan de slag te gaan en resultaat te behalen met afvallen.

Via deze link https://joinlucie.com/lucies-12-boxing-3/ meld je je aan voor het 12 weken programma dat jou helpt om af te vallen met sporten Rotterdam

Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp