Get to know Lucie

Get to know Lucie

LUCIE laat je kennismaken met boksen
De eerste Boutique Boxing Gym van Rotterdam. Bij LUCIE wordt de High Intensity Interval Training (HIIT) gecombineerd met de internationaal gerespecteerde boksdiscipline. In de vorm van groepslessen en personal training. Boksen zonder de stoten te incasseren, maar je mag ze wel uitdelen. Tegen de Aquabags die er hangen. LUCIE laat je zweten en op een uitdagende manier kennismaken met boksen. Stap LUCIE binnen en raak verrast door de atmosfeer.

‘Alle elementen worden op elkaar afgestemd en bieden een unieke ervaring die alleen LUCIE kan bieden.’


Visuele aspecten zetten concept kracht bij
Boksen heeft een bepaalde lading. Je kent het uit vechtfilms en de bokswedstrijden op televisie. Die schetsen een heel ander beeld van boksen dan we bij LUCIE bedoelen. Wij introduceren een nieuw concept in Rotterdam met de Boutique Boxing Gym. Eenmaal binnen begrijp je wat we bedoelen. Wij hebben alle goede dingen uit het boksen gehaald en de ruige aspecten eruit gefilterd. De mix van muziek, ledverlichting, de street art op de muren en onze handpicked trainers zorgen voor het LUCIE-effect. Ontdek bij ons de nieuwe manier van boksen.


Laagdrempelig concept in Rotterdam
Wij zijn er voor beginners en gevorderden. Niets zo vervelend als je een groepstraining volgt en het tempo niet kunt bijhouden. Onze trainers zorgen voor voldoende individuele aandacht en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. We geven gehoor aan de diversiteit in veelgehoorde doelen: afvallen, conditie opbouwen, spiermassa opbouwen en op zoek zijn naar een uitlaatklep. Bij LUCIE verbrandt je calorieën en werk je aan je houding en coördinatie. We focussen niet alleen op de techniek, maar ook op de vorm die het beste bij je past.


Trainen in een sfeervolle ruimte
Onze trainingen beginnen altijd met een welkom en kort intro. Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt en begrijpt dat we iedereen kunnen helpen met zijn of haar doel. Dan starten we met de warming up, zodat de spieren goed opgewarmd zijn. Daarna start de kern van de training, een intensieve work-out waar je veel calorieën verbrandt en uitgedaagd wordt. We eindigen met een cooling down die ervoor zorgt dat je lichaam weer tot rust komt. Het fijne is dat iedereen een eigen station tot zijn beschikking heeft tijdens de work-out. De muziek, de ledverlichting en daarmee de sfeer, passen we aan op de programmering.

Join Lucie
boxing classes
boxing classes
Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp