Groepslessen

Groepslessen

LUCIE heeft een ruim aanbod groepslessen en openingstijden. De focus ligt op boksen (zonder fysiek contact),maar ook mobility, booty en circuit training vind je op het rooster.

In 50 minuten train jij met een groep gelijkgestemden begeleid door een professional.

LUCIE BOXING

LUCIE BOXING
Wij bieden High Intensity Interval Trainingen (HIIT) aan met de boksdiscipline als uitgangspunt. Maar dan wel in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Samen gaan we 50 minuten los met de Six punches formule. Er is geen fysiek contact, wel zo fijn geen blauwe ogen. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.

BOXING TECHNIQUE TRAINING
Nog nooit gebokst? Of heeft jouw techniek wat extra aandacht nodig? Geen probleem, tijdens de Boxing fundamental training (1x in de 6 weken) leer je de juiste techniek en houding. In het Virtuagym rooster kun je deze fundamental les boeken.

BOKSZAK TRAINING
Bokszaktraining is ideaal om jouw boks skills te verbeteren. De hoge en lage lijnen train je perfect op de lange bokszak. De focus ligt op boksen maar de zakken lenen zich goed om ook wat trappen uit te delen!

JOIN THE #PEACHGANG
Een stevige booty workout met de focus op de spieren “below the belt”. Legs en booty verzuren gegarandeerd tijdens deze groepsles en krijgen de juiste prikkels om sterker, steviger en groter te worden.

CIRCUIT TRAINING
Deze fullbody kracht workout ga je fantastisch vinden. Al jouw spiergroepen en energiesystemen worden aangepakt, zodat jij fitter en sterker wordt.

MOBILITY STRETCH
Mobility stretch is toegankelijk voor iedereen. Tijdens de training werken we met praktische stretch en toegankelijke mobiliteitsoefeningen, een unieke combinatie tussen kracht, flexibiliteit en coördinatie. De focus ligt vooral op gewrichten.

DJ SPECIAL:
Iedere donderdag is er tijdens de avond sessies een live DJ om er een echt sportief feest van te maken.

Join Lucie

Teambuilding

Wil je met je collega’s een sterkere band opbouwen? Wat extra energie opdoen voor de rest van de dag? Of alle frustraties van je afslaan na eindeloze vergaderingen? Vraag naar onze mogelijkheden om met jouw bedrijf (exclusief) lessen te volgen. Of plan een origineel bedrijfsuitje: boks clinic met healthy lunch in onze mooie lounge.

Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp