Groepslessen

Groeplessen

LUCIE BOXING
Wij bieden High Intensity Interval Trainingen (HIIT) aan met de boksdiscipline als uitgangspunt. Maar dan wel in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Samen gaan we 45 minuten los met de Six punches formule. Er is geen fysiek contact, wel zo fijn geen blauwe ogen. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.


LUCIE BOXING BASICS
Nog nooit gebokst? Of heeft jouw techniek wat extra aandacht nodig? Geen probleem, tijdens de LUCIE boxing basics lessen leer je de juiste techniek en houding. In het Virtuagym rooster kun je direct je basic les inboeken. Succes! Kom je er niet helemaal uit? No worries, stuur ons even een bericht.

LUCIE BOXING

JOIN THE #PEACHGANG
Een stevige booty workout met de focus op de spieren “below the belt”. Legs en booty verzuren gegarandeerd tijdens deze groepsles en krijgen de juiste prikkels om sterker, steviger en groter te worden.

 

SPECIAL:
Iedere donderdag is er tijdens de avond sessies een live Dj om er een echt sportief feest van te maken 🤩💃🕺

Join Lucie

Teambuilding

Wil je met je collega’s een sterkere band opbouwen? Wat extra energie opdoen voor de rest van de dag? Of alle frustraties van je afslaan na eindeloze vergaderingen? Vraag naar onze mogelijkheden om met jouw bedrijf (exclusief) lessen te volgen. Of plan een origineel bedrijfsuitje: boks clinic met healthy lunch in onze mooie lounge.

Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp