Rooster

Groepslessen LUCIE

Drukke agenda? Daar houden wij rekening mee. Doordeweeks zijn we extra lang open, en de groepslessen duren 50 minuten. Zo houd je tijd over voor de andere leuke dingen in het leven.

Onderstaand ons algemene rooster. Kijk in de Virtuagym app voor het actuele rooster. Hier boek je ook jouw spot!

 

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Eerste en tweede paasdag
  • Koningsdag
  • Eerste en tweede pinksterdag
  • Eerste en tweede kerstdag
  • Oudjaarsdag
  • Nieuwjaarsdag

Openingstijden

Check ons lesrooster voor de openingstijden! Wil je buiten de lestijden langskomen? Maak dan even een afspraak via het contactformulier, WhatsApp, IG of telefonisch.

We verwachten je 5 minuten voordat de training start in de zaal voor de check-in. First time? Je mag je melden bij de balie, wij helpen je graag! Vertel je trainer aan het begin van de les dat het je eerste keer is, hij of zij zal je goed begeleiden.

Live Dj

Iedere donderdag avond is er een live Dj die jouw workout een extra boost geeft! In combinatie met ledlights en sfeer geeft dit een unieke vibe.

Cancellen

Komt die les je toch niet zo handig uit? Je kunt je deelname uiterlijk tot 24 uur van te voren annuleren via het aanmeldsysteem Virtuagym. Doe dat het liefst zo vroeg mogelijk, zo kunnen deelnemers op de wachtlijst jouw plek innemen.

Gear & More

Boksen zonder bandage en handschoenen, is niet zo handig. Neem daarom je eigen gear mee, of huur die van ons. Ben je voor het eerst? Dan verzorgen wij deze. Hierna kun je bij ons bokshandschoenen aanschaffen of huren.

Huur handschoenen: €3,00 per keer
Koop handschoenen: v.a. €69
Koop binnenhandschoenen: €17,50
Koop bandage: €10,95

Na je workout herstellen met een proteïne shake van de dag of een vitamine drankje? Bakje koffie en thee is er ook. Bestel het bij de balie.

Proefles volgen

Krachtiger, fitter en energieker worden? Ons team van sportfreaks, bokspro’s en ultieme motivators krijgen jou (beginnend of gevorderd) in de actiemodus waardoor jij supersnel resultaat boekt. Bokshandschoenen regelen wij! Schrijf je in als “first timer” en train mee! Take action and join us! 

Ik wil een proefles!
Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp