Boxing boutique Rotterdam

Boksen bij een trainingscentrum in Rotterdam? Zoek niet verder!

Ben je op zoek naar een fijne sportschool in Rotterdam?Waar jij je prettig voelt tussen gelijkgestemden?
In Rotterdam is ruim voldoende keuze om te gaan sporten bij een fitness club. Door het volgen van proeflessen kun je erachter komen welke sport en training centrum in Rotterdam bij jou past. 

Kies jij voor een boutique club of fitness sportschool?
In urban steden als New York en London zijn boutique clubs de laatste jaren echt een trend geworden. Ook zie je steeds meer sportscholen in Rotterdam die een gespecialiseerde groepslessen aanbieden. Een boutique finessclubs is een fitnessclub met een relatief gering aantal vierkante meters die zich specialiseert in bepaalde workouts, groepslessen of trainingsconcepten. Ze kunnen in een winkelstraat of -centrum gevestigd zijn. De leden vragen om meer kwaliteit, aandacht en sfeer.  

Community 
De doelgroep van onze en vele andere boutique clubs zijn mensen die op zoek zijn naar een unieke, persoonlijke ervaring die voldoende variatie biedt en een ‘escape’ is van hun drukke lifestyle. Omdat de budget finessclubs en traditionele centra vaak niet genoeg voorzien in deze behoefte.  

Het samen beleven van een activiteit met een groep gelijkdenkenden vormt een ‘community gevoel’ binnen onze Boutique fitness club in Rotterdam.   

Wil jij een proefles boksen ervaren in Rotterdam? 

Schrijf je hier in voor een proefles. 

Join Lucie

Waarom is de boutique fitness trend een blijvertje?  

Boutique fitness studio’s hebben iets nieuws te bieden. Jouw workout wordt een ervaring, een heuse sportbeleving.  

Waarom een blijvertje: 

X Sporten bij een fitness club hoeft niet langer een eenzame, vervelende activiteit te zijn.  

X Boutique studios bieden zeer gepersonaliseerde oefeningen in kleine groepen aan die gepaard gaan met opzwepende muziek die de hele fitnesservaring verbetert. Ze zijn expert op hun gebied, waardoor er maximale resultaten geboekt worden tijdens de workout 

X De vibe trekt een community van gelijkgestemden aan 

Elke boetiekstudio heeft zijn eigen unieke karakter, specialisatie en sfeer. Denk maar aan de grootste namen van boetiekstudio’s, Orange Theory, Soul Cycle of Les Mills. Wat hen onderscheidt van commerciële sportscholen is hun vermogen om een gemeenschapsgevoel te cultiveren. Leden komen niet alleen om te sporten, ze komen voor de volledige sociale ervaring.  

 X Boutique studio’s blinken uit in personalisatie. De boetiekervaring begint al zodra je de deur binnenloopt. Je wordt begroet met een warme glimlach en een ‘hoe gaat het?’. Het zijn deze kleine dingen die echt bijdragen aan het creëren van een gemeenschapsgevoel. Er worden nieuwe  vriendschappen gesloten.  

Het toegevoegde sociale aspect onderscheidt boetiekstudio’s echt van commerciële sportscholen in Rotterdam. 

High end sportschool Rotterdam 

Het is niet alleen fijn om kwalitatief goede lessen te volgen, het oog wil ook wat! Onze Boutique fitness club in Rotterdam centrum is een grote verassing. Ledlights, een ruime lounge en Rotterdamse streetart maken de beleving compleet. Laten we de luxe en schone kleedruimten niet vergeten! Shampoo, douchegel, fohn en een rainshower geven net dat beetje extra aan het sportschool bezoek in Rotterdam. 

Past deze sportschool in Rotterdam bij mij? 

Daar kom je maar op een manier achter! Volg een proefles. Tijdens de proefles wordt je vriendelijk ontvangen in de lounge van onze Boutique fitness club. Ben je voor het eerst, dan mag je gratis gebruik maken van de LUCIE bokshandschoenen. De trainers zullen jou begeleiden gedurende de training.  

Proefles volgen? CTA 

Aanbod Boutique fitness training centrum Rotterdam
Bij LUCIE with the six punches ligt de focus op boks training groepslessen. Daarnaast zorgen we voor afwisseling en kun je mobility en circuit workouts volgen bij onze fitness club in Rotterdam. En onze mega populaire booty trainingen. Wil je meer aan jouw eigen doelen werken? Dan kun je met een personal trainer in de gym terecht.  

Wat maakt de booty training zo geliefd? 

Wat houdt een Booty Workout in? Tijdens deze les waarbij de focus ligt op oefeningen voor de billen en benen wordt onder andere gebruik gemaakt van bands en gewichtjes voor extra weerstand. Deze zorgen voor meer intensiteit tijdens de oefeningen.  

JOIN THE #PEACHGANG
Een stevige booty workout met de focus op de spieren “below the belt”. Legs en booty verzuren gegarandeerd tijdens deze groepsles en krijgen de juiste prikkels om sterker, steviger en groter te worden.  

 Succesvol en onderscheidend 

 Zelf lessen inboeken via handige app 

Contact opnemen met LUCIE
Met de High Intensity Interval Training bij LUCIE ervaar je een “club” atmosfeer en
werk je ook nog eens optimaal aan je conditie.Proefles doen? Neem dan contact op
via het contactformulier of bel naar 010 – 341 0163. 

Join Lucie

FAQ Boxing Boutique LUCIE in Rotterdam

Is de boxing boutique makkelijk bereikbaar?

Je vindt onze eerste LUCIE gym midden in het centrum van Rotterdam nabij het Hilton, Unilever en populaire hotspots als de Hofbogen, Birds en Biergarten.

LUCIE is makkelijk te bereiken met het ov (tram voor de deur en Rotterdam CS op loopafstand) en de auto. Met twee grote parkeergarages op loopafstand (ParkBee Schiestraat en Parking Hofplein) ben je binnen een mum van tijd bij LUCIE.

Weena 103
3013 CH Rotterdam

Waar kan ik leren boksen in Rotterdam?

Boxing boutique LUCIE ligt aan het Hofplein in Rotterdam. Bij Weena 103 leren we jou de basisstoten. Wij bieden High Intensity Interval Trainingen (HIIT) aan met de boksdiscipline als uitgangspunt. Maar dan wel in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Samen gaan we 45 minuten los met de Six punches formule. Er is geen fysiek contact, wel zo fijn geen blauwe ogen. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.

Wat maakt LUCIE zo'n speciale fitness trainingscentrum in Rotterdam?

Deze gloednieuwe Boutique Boxing Gym aan het Hofplein in Rotterdam centrum is niet zomaar een fitnesschool. Wij mixen hier sportieve, muzikale en visuele elementen en vinden jouw beleving erg belangrijk.  Sporten wordt weer leuk met trainen op een lekkere beat in  ‘club’ atmosfeer’ in een gezellige community.

Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp