Our story

Bas & Errol

Als kleine ventjes deelden ze een gezamenlijke droom; bij het leger gaan. Ze wilden een fysieke en mentale uitdaging én veel van de wereld zien. Zo’n 10 jaar geleden ontmoetten Bas en Errol elkaar bij het Korps Mariniers. IJzeren discipline, een groot doorzettingsvermogen en door het vuur gaan voor elkaar; daarin hebben deze twee elkaar gevonden. Ze bleken veel overeenkomsten te hebben; de drive om overal het beste uit te halen en nieuwe ideeën verwezenlijken.

Maar waarom verruil je het hangen uit een helikopter, springen uit vliegtuigen, de keiharde discipline en het opereren onder alle omstandigheden voor een Boutique Boxing Gym? Simpel: Defensie opereert over de grenzen en dat is precies wat deze twee met jou doen; ze verleggen je grens.

Zo ontstond er in 2013 het idee voor een mobiele trainingscontainer (de DeploymentBox) die voor outdoor bedrijven maar ook voor uitzendingen ingezet kan worden + eigen webshop in CrossFit materiaal, daarmee was het zaadje geplant voor de start van een eigen onderneming. Waarin ze nu succesvol zijn met een exclusieve deal voor het leveren van CrossFit materiaal en DebloymentBox’en aan de gehele Defensie.

Errol en Bas weten dat jij op zoek bent naar een training die jou motiveert en waarmee je resultaten boekt. Maar óók waar je op sociaal vlak even jezelf kunt zijn. Want zeg nou zelf, er is:

  • Nooit genoeg tijd
  • Nooit genoeg motivatie
  • Nooit voldoende afwisselend aanbod
  • Nooit iets dat nog vernieuwend of origineel is

And that’s LUCIE: de eerste Boxing Boutique Gym van Rotterdam. Een uitlaatklep, waar je de dagelijkse hectiek even achter je kunt laten. Feel welcome to join us!

Proefles volgen

Krachtiger, fitter en energieker worden? Ons team van sportfreaks, bokspro’s en ultieme motivators krijgen jou (beginnend of gevorderd) in de actiemodus waardoor jij supersnel resultaat boekt. Bokshandschoenen regelen wij! Schrijf je in als “first timer” en train mee! Take action and join us! 

Ik wil een proefles!
Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp