Groepslessen Rotterdam

Waar kan ik groepstrainingen boksen volgen in Rotterdam?

Wanneer je wilt leren boksen in Rotterdam is LUCIE the place to be! Onze professionele bokstrainers kunnen niet wachten om jou deze prachtige sport aan te leren. Het fijne is; er is geen fysiek contact. En dus ook geen blauwe ogen. De bokslessen worden in groepsverband aangeboden en zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd. Je kunt op ieder moment instappen.  

Hieronder leggen we uit waarom we trainen in groepsverband jou verder helpt om te leren boksen en onze formule de fun in sport terugbrengt.  

Groepstraining Rotterdam 

Wist je dat wanneer je sport in groepsverband je stressniveau verlaagd wordt? Er zijn nog een aantal voordelen te benoemen van trainen in een groep. Bij LUCIE train je in groepsverband met gelijkgestemden. 

Voordelen groepslessen: 

 1. Je traint op een vast moment
  Het rooster in de handige app Virtuagym is in de ochtend tot avond gevuld met verschillende groepslessen. Je plant zelf je lessen in via de handige app. De groepslessen vinden altijd op hele uren plaats.  
 2. Je krijgt goede begeleiding
  Al onze trainers zijn professioneel opgeleide trainers. De trainer heeft voor iedere workout een goed opgebouwde training met een warming-up, een HIIT workout van 45 minuten en een cooling down. Je hoeft dus niet meer zelf een effectief schema te ontwerpen. Tijdens de groepsles let de trainer op jou en stuurt jou bij waar nodig. 
 3. Je bent gemotiveerder
  Groepstrainingen houd je langer vol dan individuele workouts. De trainer en jouw medesporters zorgen voor de juiste sfeer en slepen je door de les heen. Alle groepstrainingen zijn kort, high on energy en afwisselend. Hierdoor verveel je je niet snel 
 4. Meer verbinding
  Sporten verbind! Je doet dezelfde oefening met jouw sportbuddies. De trainingen zijn voor beginnend & gevorderd.  
 5. Beter uithoudingsvermogen
  In een groep maak je vaak net even wat meer herhalingen dan bij individuele trainingen. En ook op een stevig tempo. Hierdoor wordt je uithoudingsvermogen al snel beter. 

Wil jij ook een groepstraining boksen in Rotterdam ervaren? 

Schrijf je hier in voor een proefles. 

Join Lucie

LUCIE boxing basics
Tijdens de groepslessen leren wij jou de basis. Ook al heb je nog nooit gebokst of heeft je techniek wat aandacht nodig. Tijdens de groepslessen boksen bij Lucie in Rotterdam leer je van onze trainers alles omtrent de juiste houding en stoten. De LUCIE boxing basics lessen zijn gericht op het gebruik van de juiste techniek.  

Wil je zoveel mogelijk lessen volgen in een korte periode en zo het boksen snel leren? Volg dan het 12 weken programma, opgesteld door bokspro’s & geharde Mariniers. 

Leer boksen met de LUCIE 12
Met ons 12 week program ga jij 12 weken lang onbeperkt boksen in groepsverband. Tijdens de eerste les wordt de basis aangeleerd. Zo heb jij een ideale start voor de komende bokstrainingen bij LUCIE boxing in Rotterdam. Na deze 12 weken ben jij fan van de boks HITT trainingen in club atmosfeer (zonder fysiek contact)!  

Om jou extra te motiveren voor deelname aan de bokslessen ontvang je een knipkaart. Hiermee kun
je cadeaus verdienen.  Zo ga jij met plezier naar alle groepstrainingen boksen! 

Groepstraining boksen in club atmosfeer in Rotterdam
Wij bieden High Intensity Interval Trainingen (HIIT) aan met de boksdiscipline als uitgangspunt. Maar dan wel in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Samen gaan we 45 minuten los met de Six punches formule. 

Ook meedoen aan het 12 weken programma?  

Klik hier 

Six punches formule: 
X Music, ledlights & aquabags
X 50 minuten High Intensity Interval Training (HIIT)
X Beginners en gevorderden
X Hard werken én plezier maken (geen blauwe ogen)
X Prettig gestoorde trainers
X Bijkomen met een proteïne shake! 

Wil je eens iets anders proberen dan boksen? Volg dan een van onze andere groepstrainingen. 

Peachgang groepstraining Rotterdam 
Een stevige booty workout met de focus op de spieren “below the belt”. Legs en booty verzuren gegarandeerd tijdens deze groepsles en krijgen de juiste prikkels om sterker, steviger en groter te worden. 

Circuit groepstraining Rotterdam
50 minuten full body kracht workout. Waarbij alle spiergroepen en energiesystemen worden aangepakt om fitter en sterker te worden.

Yoga Flow groepstraining Rotterdam
Flow Yoga is toegankelijk voor iedereen. Tijdens de les werk je met verschillende houdingen en het richten van je aandacht op verschillende gebieden van het lichaam. Je zult merken dat je met regelmatig beoefenen van yoga meer energie krijgt, bewuster bent van je lichaam (houding) en ademhaling.

Contact opnemen met LUCIE
Met de High Intensity Interval Training bij LUCIE ervaar je een “club” atmosfeer en
werk je ook nog eens optimaal aan je conditie.Proefles doen? Neem dan contact op
via het contactformulier of bel naar 010 – 341 0163. 

Join Lucie

FAQ groepslessen

Bestaat jullie aanbod uit alleen groepslessen?

Onze focus ligt op het aanbieden van groepslessen. Waar je de ultieme beleving krijgt met een groep gelijkgestemden.

Naast de groepslessen kun je ook met een personal trainer aan de slag. Je werkt dan toe naar jouw eigen specifieke doelen en krijgt persoonlijke begeleiding.

Hoe groot is de groepsgrootte?

Per groepsles zijn er maximaal 25 individuele (ruime) plekken te vervullen. Ieder bokst op zijn eigen aquabag m.u.v. de buddy lessen. Tijdens de buddy lessen die af en toe gegeven worden bokst men met 2 personen op de aquabag.

Gemiddeld zijn er zo’n 20 deelnemers in de lessen tijdens de populaire uren. Hierdoor heeft de trainer genoeg aandacht voor jou.

Wat is het niveau van de groepslessen?

Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. Of je nu beginnend of gevorderd bent, je haalt zelf het maximale uit jouw les.

Lucie Logo

High Intensity Interval Training (HIIT) met de boksdiscipline in een motiverende ‘club’ atmosfeer. Geen vechtpartij maar een coole party! Train op een lekkere beat en boek supersnel resultaat met onze six punches formule.

× WhatsApp